OVER ONS

Wij zijn in 1994 opgericht en staan daarmee al jarenlang voor kwaliteit en een persoonlijke benadering. Inmiddels hebben we ruim 200 producten in het assortiment en kan er voor elke klus een maatwerkoplossing gevonden worden.
Welke klus wil je opgelost hebben en welke machine kan je daar het beste bij gebruiken? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed adviseren.

Onderscheidend vermogen

Wij gaan verder dan het leveren van machines. De betrokkenheid van onze medewerkers is groot. Ons motto is niet voor niets: Voor elke klus een passende oplossing. Als je zelf geen kraan kan bedienen, zijn onze vakkundige machinisten ook in te zetten.
Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en volgen cursussen om up-to-date te blijven qua regelgeving. Continuïteit is voor ons belangrijk. Wij werken met een vast en enthousiast team dat altijd voor je klaar staat.

Kwaliteit

Ons uitgangspunt is dat klanten altijd kunnen rekenen op moderne en kwalitatief goede machines. Je moet er direct mee aan de slag kunnen. Die kwaliteit zit niet alleen in de machines maar ook in de advisering van onze medewerkers. Ons assortiment blijft up to date door het continue aanvullen van machines en vervangen van oude machines.

NEN keuringen

Alle machines worden jaarlijks gekeurd. De elektrische machines zijn NEN gekeurd waardoor je altijd een veilige machine meekrijgt.

VCA Gecertificeerd

Onze machinisten zijn onder andere VCA gecertificeerd wat betekent dat ze niet alleen vakkundig, maar ook veilig hun werkzaamheden uitvoeren.

contact opnemen

Omdat het belangrijk is dat je de juiste machine huurt, vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Machines reserveren doen we dan ook bij voorkeur telefonisch via 0525 62 12 80.

Machine Verhuur Oosterwolde
Oostendorperstraatweg 90
8097 PN Oosterwolde (GLD)

0525 62 12 80

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

07.30 uur - 12.00 uur

13.00 uur - 18.00 uur

 

Zaterdag

07.30 uur - 13.00 uur

    Stuur ons een bericht

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Machine Verhuur Oosterwolde